BOSSA 4 PLEASURE

BOSSA 4 PLEASURE

Vil du have lækker loungestemning eller et blandet repertoire af bossa nova, jazz standards og jazzede popsange til at skabe den helt rette stemning til din firmareception, middag eller til fest, er Bossa4pleasure det helt rigtige valg til dit arrangement.


Fire yderst velspillende musikere, alle med en musikalsk uddannelse bag sig og mange års erfaring fra alle typer af arrangementer.  Har du specielle ønsker forsøger vi at opfylde disse og vi overholder altid alle aftaler.


Carina Müller – Vokal

Carina er Bossa4pleasures sangerinde og frontfigur. Hun er ekspert i at vurdere, hvad der er behov for til netop Jeres arrangement, om musikken blot skal fungere som baggrund eller om der er stemning for lidt mere gang i festen. Carina er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium og er til daglig selvstændig stemmetræner og sangunderviser.


Bertil Lundqvist – Guitar & Klaver

Bertil er bandets altmuligmand. Han er både en fremragende guitarist og en meget alsidig pianist. Han er også bandets tekniske specialist, som sørger at udstyret altid matcher Jeres fest og lokalets størrelse. Bertil er uddannet i musikvidenskab fra Københavns Universitet og underviser til daglig børn i musik og band.


Lise Lotte Elmelund – Kontrabas

Lise Lotte skaber bandets bund og så står hun for booking af bandet. Lise Lotte spiller også i festorkestret, Party Royale. Lise Lotte er uddannet i musikvidenskab fra Københavns Universitet og underviser til daglig børn og unge i bas og sammenspil i Lyngby-Taarbæk Musikskole.


Kurt John Johansen – Trommer

Kurt er bandets rytmeekvilibrist. Han har altid den rigtige lyd og rytme til hvert nummer. Kurt er uddannnet fra Nordjysk Musikkonservatorium med speciale i brasilianske rytmer. Han arbejder til daglig i et udekøkken, hvor han laver mad med børn.